O nama

CroOTmummy su 3 hrvatske RT zaljubljenice, Saša Radić, Ivana Medić i Andrea Matković

Saša Radić je velika zaljubljenica u radnu terapiju, entuzijast i ponekad idealist. U svakodnevnom života je „zaljubljena preko ušiju“ u svoje djevojčice, supruga, psa i svoju obitelj, ali i svoje prijatelje i naravno svoju profesiju. Inače Sašin je posao IGRA, tako da ona u biti uopće ni ne radi već se cijeli dan igra sa svojom i tuđom djecom, prijateljima, kolegama i studentima. Uspješno je završilastručno usavršavanje iz Ayres Terapije senzorne integracije®, terapije hranjenja,  PECS komunikacije, izrade udlaga i ergonomske prilagodbe prostora te ih kontinuirano primjenjuje u svom radu. Radila je sa djecom svih dobnih skupina bez i sa različitim poteškoćama poput razvojnih odstupanja, poteškoća (samo)regulacije, poteškoća senzoričkog procesuiranja (poteškoća senzoričke integracije), pervazivnim razvojnim poremećajem, cerebralnom paralizom, dispraksijom, ADHD-om i poteškoćama učenja.

Andrea Matković je radna terapeutkinja koja je okružena djecomdvoje djece, sedmero nećaka, osmero kumića + tri na putu 🙂 te nebrojeno puno djece s kojima se svakodnevno susreće kao radni terapeut u svom radu. Živi sto na sat, ali sve što radi, radi predano i nastoji uživati u tome.  Stručno se usavršavala i educirala u različitim pristupima radnoterapijskoj procjeni, treningu aktivnosti dnevnog življenja, primjena asistivne i adaptivne tehnologije, savjetovanju i edukacija obitelji/skrbnika, učitelja i drugog edukacijskog kadra. Andrea je od svog početka radila sa svim dobnim skupinama i različitim poteškoćama, a u svom radu usmjerena na osnaživanje i osposobljavanje osobe da živi život u svom punom potencijalu

Ivana Medić je radna terapeutkinja koja je je od djetinjstva željela raditi s djecom (još uvijek čuva bebu Cicibelu). Njen svijet čine kćerkica Svea, suprug, obitelj i prijatelji. Svojom smirenošću, ustrajnošću i toplinom nadilazi i najveće izazove u radu sa djecom, kolegama i studentima. Kada ste u njenoj blizini sve vam se čini mogućim. Tijekom višegodišnjeg rada, usavršavala se u NRT Bobath terapiji, kognitivni pristup u izvedbi dnevnih okupacija (CO-OP), AA oblicima komunikacije (PECS), terapiji hranjenja. 

Leave a comment